Laktosfri grädd- och senapsstuvad pyttipanna | Recept | Arla Foodservice

Laktosfri grädd- och senapsstuvad pyttipanna

Laktosfri grädd- och senapsstuvad pyttipanna

Snittbetyg:

0 röster

Kommentarer:

0 stycken
Sätt betyg och/eller kommentera

Sätt betyg och/eller kommentera

Klicka på stjärnorna för att välja betyg

KOMMENTERA RECEPTET:

Namn

E-post

Kommentar

Näringsinnehåll:

Energi kJ 2500 kJ
Energi kcal 600,06 kcal
Protein 31,25 g
Kolhydrat 36,25 g
Fett 34,75 g
Diagram förklaring
Näringsvärdes diagram
Bild filter

Teman:

Ingredienser: portioner
  • 12 kg korv och skinka i mindre bitar
  • 14 kg potatis, kokt och i mindre bitar
  • 6 kg morot, i mindre bitar
  • 2,5 kg haricots verts, i mindre bitar
  • 4,8 kg gul lök, finhackad
  • 7,5 l Arla Köket® laktosfri matlagningsgrädde
  • 2 dl dijonsenap
  • 800 g persilja, färsk
  • 800 g ruccolasallad klippt

Gör så här:

1. Bryn korv, skinka, potatis, morot och haricots verts i smör. Tillsätt lök. Salta och peppra.
2. Häll på grädde, blanda ner dijonsenap och låt puttra på svag värme i ca 3 min.
3. Strö över persilja och rucola. Servera gärna med rödbetor.


Serveringsportion ca: 480 g
Källa: Laktosfria recept 2009